Spraytan - Hel kropp

Spraytan

Spraytan er en måte å bli raskt brun, som ikke innvolverer soling eller skadelige U/V-stråle, den forsterker ganske enkelt pigmentene i huden.

Vi bruker St. Tropez sin sparytan.

St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie.

 St Tropez spraytan innholder blant annet et helt ufarlig, fargeløst sukker (DHA) og beskyttende vitamin E

Fargen holder i ca. 1 uke (5-10 dager).

TIPS: Allergen Aloe Vera.
TIPS: Skrubb huden i forkant for å få bort døde hudceller. Dusj ikke i for varm vann i forkant av sprayingen da porene kan åpne seg av dette. Vær oppmerksom på ekstra tørre områder som hender, føtter, albuer og knær.

kr 550,-